11. 5. 2011

ZIONS ABYSS - T.A.L.E.S. [1991]

Canada (Edmonton, Alberta) * power metal
Kanadská kapela Zions Abyss vydala pouze jediné album a je to obrovská škoda, jelikož se jedná o dobrou porci power metalu. Tohle CD moje uši vcelku potěšilo. Velmi dobrý zpěvák s projevem plným emocí, výborní muzikanti a svěží zvuk. Najdou se zde i slabší kousky, ale celkově hodnotím tento počin velmi pozitívně. K nejlepším zde řadím "Running Out Of Time" a "Scarred For Life". Kytarista Andy Waitkus ale bohužel zemřel v roce 1996 při autohavárii.

01. Madness / Sorrow On The Horizon
02. Final Command
03. Darkest Dream
04. Running Out Of Time
05. Scarred For Life
06. Changing Sands
07. Time Traveller
08. Son Of Sam
09. Mercenary
10. Forever Alive
11. Serenity

Total playing time 56:39

7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

zdraví Rainbowdemon-ja mám strašně rád heavy metalové sólovky Bruce Dickinsona ato na prvém místě CHemical Wedding/1998/at už pro titulní střednětempou avšak jak rytmicki tak harmonicky neskutečně našlapanou pecku , tak například zpěvně melodická vypaločková hymna The Tower,či epicka vypalovačka Book Of Thell,či temná polo balada Gates Of Urizen.z desky Accident Of Birth opět mám rád titulní vypalovačku ,epický vypalovák Darkside Of Aquarius či nesmírně čarokrásnou adramaticky strhujcí baladu Man Of Sorrows-co ty na to šéfe

Anonymní řekl(a)...

No uz si sa dockaj rainbow :D Akurat dneska som zistil ze kanadska legenda menom Anvil vydala svoj dalsi album nazvom Juggernaut Of Justice. Je to urcite kategoria TREBA POCUT! A kuknem sem a dalsi vynikajuci kanadania, nahoda? Teda z tych ukazok to znie velice dobre cely album ohodnotim ked vypocuvam :)
hnup666

BALADEUR řekl(a)...

What a brilliant band!!!

Anonymní řekl(a)...

hodně dobré, vůbec jsem to neznal
Pet

chief řekl(a)...

Pro Rainbowdémona - co já říkám na Bruce Dickinsona? Odpovím takto: jelikož moje úplně nejvíc oblíbená kapela je Iron Maiden, hádej kdopak je můj úplně nejvíc oblíbený zpěvák.

Anonymní řekl(a)...

Album som vypocuval a hodnotim velmi kladne. Velmi podobny vokal som pocul na albume Ample Destruction od Jag Panzer spevak Harry Conklin (kategoria TREBA POCUT! ak nepozate). Mna sa na tomto albume ucarovala pesnicka Mercenary. Hnup666 dakuje za tento up :)

chief řekl(a)...

...je velká škoda, že tahle kapela nevydala další desky