10. 8. 2011

ANNIHILATOR - Never, Neverland [1990]

Canada (Ottawa, Vancouver) * progressive / technical / speed / thrash metal
Jeff Waters (v jehož kapele se členové střídali a střídají jak na běžícím páse) je věrný thrash metalu a jménu Annihilator, pod kterým se výhradně prezentuje. Jeho specifický skladatelský rukopis, cit pro vyváženost mezi tvrdou agresí a melodikou, společně s na tehdejší dobu velmi vydařenou produkční a zvukovou stránkou vytvořily dílo vskutku nezapomenutelné. Materiál z tohoto alba prosakuje pod kůži a na thrash fanoušky působil v té době jako droga. Zpívá zde nový vokalista Coburn Pharr a je důstojnou náhradou za pěvce z první desky. Že tyhle alba Annihilator patří do zlatého fondu historie thrash metalu, to už nikdo nezpochybní.

01. The Fun Palace
02. Road to Ruin
03. Sixes and Sevens
04. Stonewall
05. Never Neverland
06. Imperiled Eyes
07. Kraf Dinner
08. Phantasmagoria
09. Reduced to Ash
10. I Am in Command

Total playing time 44:02
MySpace @ Annihilator

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Hola amigo, td blz? La DMCA eliminado todos los enlaces a "Rock is Religion", y ahora estoy en una nueva dirección. La alianza sigue? Su enlace está ya en mi nuevo blog. Ahora mismo estoy aquí:
http://everybody-letsrock.blogspot.com/

Un abrazo!

Nany Morrison

Anonymní řekl(a)...

Sefe, tak toto je jeden z najlepsich thrash metalovych albumov vobec. Hned som si musel pustit tieto songy ktore ma sprevadzaju skoro cely moj metalovy zivot. TO ZE ALBUM JE AKO DROGA TO JE SVATA PRAVDA. Diky Myšiak za tieto tvoju robotu :)

hnup666