19. 5. 2011

U.D.O. - Rev-Raptor [2011]

Germany (Wuppertal, North Rhine-Westphalia) * heavy metal
Fanoušci se dočkali - třinácté studiové album kapely U.D.O. je na světě. Rev-Raptor je zcela typický výtvor Udo Dirckschneider Organization. Klasický nástup v úvodu, vzorec stavby všech skladeb je naprosto zažitý a víceméně neměnný. Občas mám tak pocit, že už to tady bylo. Ale co! Těžké kytary, kvalitní sóla, místy chytlavý refrén. Nic překvapivého, standardně dobrá práce, lepší než předchozí album Dominator. Do toho všeho vždy výborný Dirkschneider. Moderní zvuk, podobně jako u dvou předchozích alb. Samozřejmě, že po čtyřiceti letech nás U.D.O. asi již překvapit nemůže. A nepřekvapí. A to je dobře, protože pokud chceme slyšet něco jiného – tak poslouchejme něco jiného a ne U.D.O. Rev-Raptor je poněkud temnější, poněkud melancholické a agresivní dílo, kde poctivá metalová legenda překypuje energií.

01. Rev-Raptor
02. Leatherhead
03. Renegade
04. I Give As Good As I Get
05. Dr. Death
06. Rock 'n' Roll Soldiers
07. Terrorvision
08. Underworld
09. Pain Man
10. Fairy Tales of Victory
11. Motor-Borg
12. True Born Winners
13. Days of Hope and Glory

Total playing time 51:09

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

zdraví Rainbowdemon- a já ted nasadil fuckt sestaskra kurevsky nedoceněné a přitom naprosto fantastické hairmetal/heavy rocko ve album Eat The Heat od Accept /1989/ a fuckt čarokrasnou monstr power baladu Mistreadet -ved i bez Uda to ide-noně?!?!

Anonymní řekl(a)...

bez Uda to sice jde, ale pro mě to není ono.... Accept bez něj jsou pro mě poloviční (i když ta deska o které mluvíš není špatná)
chief

Anonymní řekl(a)...

Sefe uz si skusal ten Danton? Skus to aj ty rainbow je to pecka na styl accept alebo udo. Spieva tam brat uda. Album sa vola Way Of Destiny