26. 5. 2011

VANIZE - High Proof [2000]

Germany (Wuppertal, North Rhine-Westphalia) * traditional metal
V roce 2000 vydali Vanize vydala své třetí album "High Proof", které se mi líbí mnohem výrazněji než jedo předchůdce. K nejlepším řadím skladby "The Final Breath" a "Therapy".

01. The Final Breath
02. Minute Man
03. Double Dealing
04. Therapy
05. Rolling
06. Master and Servant
07. Break Down the Walls
08. Negative
09. What You Give is What You Get
10. Losing the Ground
11. You Can't Stop Us Now

Total playing time 46:11
VANIZE

8 komentářů:

juno řekl(a)...

wow its nice movie trailer...i like it.

Anonymní řekl(a)...

miluju klasický heavy metal a hard rock......ale co takhle trochu progres rocku - co takhle kanadské hard melody progress rockery Rush ..........zdraví Rainbowdemon

Anonymní řekl(a)...

Zdravim sefe, kukam cez odkaz na tvoj facebook ze si dal Witch Cross. Tato kapelka je naprosta brutalita!!! Mam aj demo od nich:)
hnup666

chief řekl(a)...

Zdar Démone: jednou v hospodě se bavili chlapi o kanadském hokeji, pak přišlo slovo na mě a já řekl, že z kanadských hráčů je naprosto nejlepší Geddy Lee. Čuměli na mě a nikdo se nechytl. Kapela RUSH mě ovlivnila obrovsky a koncert v Praze jsem před léty samozrejmě viděl. Hráli 3 hodiny bez předkapely a byl to vynikající. Tahle kapela tady bude na 1000%, ale zatím nebyl dostatek času. Kdysi jsem tady měl podstránku "My music Roots" (nějak blbne tak je zatím skrytá) a tam Rush samozrejme byli. Pecku Tom Sawyer má žena jako vyzvánění v mobilu. Rush patří do mé osobní "TOP 5".

chief řekl(a)...

to hnup" já měl zase Witch Cross ještě na vinylu....na tom FB zjišťuju jak malej přehled mají někteří lidé, co si říkají "metalisti"....tak až si ho založíš, tak tě tam očekávám.....

Anonymní řekl(a)...

Zdraví Rainbowdemon šéfe- britskou ,šíleně nedoceněnou ,byt naprosto vynikajcí psychedelicko/progress hardrockovou kapelu Atomic Rooster znáš?- jejich druhé album Death Walks Behind You z jara rocku 1971 je absolutní pecka a zejména pecka Tomorow Nights ta mě vždy spolehlivě dostane ,tu si pohvizduju co chvíli-jejich specialitou bylo že neměli baskytaristu ale jejich klavesák ašéf Vincent Crane používal bass-pedalové syntetizatory u hamondek.

Anonymní řekl(a)...

To je bez diskusie!
hnup666

Anonymní řekl(a)...

Caf Demone ja Atomic Rooster poznam mam niekolko albumov od nich. Je to paradna skupina.
hnup666