4. 6. 2011

CAULDRON BORN - ...and Rome Shall Fall [2002]

United States of America (Atlanta, Georgia) * traditional / power metal
Album začíná podobně jako to předešlé, ve srovnání s ním je trochu jednodušší (ale tak nějak efektivnější). Vše je zde více chytlavější a přístupnější. Je zde jiný zpěvák - David Louden, který téhle kapele "padne" hodně podobně, jako jeho přeschůdce. Album je epické, jeho přednostmi jsou refrény a nejlepší songy jsou "Finder of the Black Stone" a "Clontarf".

01. By This Axe I Rule
02. ...and Rome Shall Fall
03. Finder of the Black Stone
04. Blood Bath in the Arena
05. Dragon Throne
06. Clontarf
07. Storming the Castle
08. People of the Dark Circle

Total playing time 50:46
Official WebSite

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

čau šéfe,zdraví Rainbowdemon-takže Scorpions-jako takoví hráli výborně,měli výborny zvuk a zároven hráli živelně ,všechny nástroje bylo perfektně slyšet a jen mě mrzelo že jejich koncert trval jen necelé dvě hodiny i spřídavky čistého času.Co se týče playlistu tak zazněly skoro všechny klasické hity z let 1979-1990 a navrch pár novějších jako například titulní pecka s poslední desky Sting In The Tail a nebo Raised on Rock.jen mě mrzí že nezahráli moje veleoblíbené No One Like You,Lady Starlight či Lovedrive či Another Piece Of Meat ,ale to bybyl koncert výrazně delší. Ale zase mě mile překvapil americký bubenik James Kottak který spolu s polským baskytaristou Pwlem Macivodou rytmicky sedí škorpíkum jako ta pověstná prdel na hrnci- dal několik po sobě jdoucích bubenických sól ktere dohromady mohli mít tak asi8 minut a nenechali nikoho klidným, své kytarové improvizace samosřejmě dodali i Mathias Jabs a Rudolf Schenker. A ůplně poslední peckou na závěr samosřejmě byla Rock You Like A Huricane.

Anonymní řekl(a)...

co se týče Cauldron Born ,ke komu bys to přirovnal šéfe-třeba kmým veleoblíbeným Manilla Road?

Anonymní řekl(a)...

pre Rainbowdemona - K Mannilla Road by som to zrovna neprirovnaval skor k Sacred Steel alebo k Jag Panzer. Inak je to zaujimava a nadupana kapelka.
Hnup666